Četvrti kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koji organizuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, održaće se 31. marta i 1. aprila 2023. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Kongres je akreditovan pod akreditacionim brojem A-1-1800/22, za lekare, farmaceute, biohemičare, medicinske sestre, zdravstvene tehničare i za pasivno učešće nosi 6 poena. 

Očekujemo učešće preko 1000 zdravstvenih radnika.

Program Kongresa obuhvata aktuelne i atraktivne teme, koje su ujedno izazov za svakodnevnu praksu. U okviru šest sesija, dvadeset renomiranih stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije i biohemije, iz Srbije i inostranstva, će kroz predavanja obraditi sledeće tematske oblasti:

metabolički sindrom,

displipidemija,

oboljenja štitaste žlezde,

anemija,

hipertenzija,

srčana insuficijencija

Za više informacija o predavačima i temama, molimo da pogledate program Kongresa.

Najlepše molimo zainteresovane zdravstvene radnike da se prijave putem ovog linka.

Nakon registracije izvršni organizator, odnosno sekretarijat Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, će Vam poslati instrukciju za plaćanje kotizacije.

Takođe, želimo da našim dosadašnjim i budućim saradnicima ponudimo mogućnost da kroz sponzorstvo ovog događaja zauzmu vidiljivo mesto i predstave se učesnicima Četvrtog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru.

Da podsetimo, Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije je osnovana 2014. godine sa dugoročnom vizijom da privatni zdravstveni sektor bude integralni, funkcionalni deo sistema zdravstvene zaštite u Srbiji u najboljem interesu pacijenata, a trenutno okuplja najveći broj privatnih praksi i zdravstvenih ustanova iz redova bolnica, poliklinika, privatnih praksi, apoteka i laboratorija, sa teritorije cele Srbije. Članstvo Asocijacije broji preko 800 zdravstvenih ustanova i privatnih praksi.