Prvi međunarodni kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koji organizuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, održaće se 22-23. februara 2019. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Kongres je akreditovan pod akreditacionim brojem A-1-2451/18, za lekare, stomatologe, biohemičare, farmaceute, medicinske sestre, zdravstvene tehničare, stomatološke sestre, stomatološke tehničare. Učesnici dobijaju maksimalan broj bodova za ovaj tip kongresa – 10, a predavači – 15.
Očekujemo učešće preko 1000 zdravstvenih radnika.

Program Kongresa obuhvata aktuelne i atraktivne teme, koje su ujedno izazov za svakodnevnu praksu. U okviru šest sesija, trideset i dva renomirana stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije i biohemije, iz Srbije i inostranstva, će kroz predavanja obraditi sledeće tematske oblasti:

  1. antibiotici – racionalna primena;
  2. antibiotici – rezistencija;
  3. psihoonkologija;
  4. dijabetes;
  5. oralni antikoagulansi i antitrombocitna terapija;
  6. suplementacija.

Za više informacija o predavačima i temama, molimo da pogledate program Kongresa.

Kongres će kroz prateće programe i seriju okruglih stolova sa najrelevatnijim akterima u zdravstvu pokriti teme od značaja za svakodnevno poslovanje i rad zdravstvenih radnika (digitilazicija u zdravstvu, elektronski karton, elektronski recept, cene…). Posebnu medijsku pažnju već dobija sedmnodnevni događaj „Dani zdravlja“ koji predviđa otvaranje brojnih pogodnosti od strane privatnih zdravstvenih ustanova za pacijente, a koji priređujemo u čast Prvog međunarodnog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru i koji se dešava u isto vreme.

Najlepše molimo zainteresovane zdravstvene radnike da se prijave putem ovog linka.

Nakon registracije izvršni organizator, odnosno sekretarijat Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, će Vam poslati instrukciju za plaćanje kotizacije. Rana kotizacija se odnosi na prijave do 20.01.2019., pa molimo da se prijavite što pre. Tabelu sa iznosima kotizacije možete da pogledate ovde.

Takođe, želimo da našim dosadašnjim i budućim saradnicima ponudimo mogućnost da kroz sponzorstvo ovog događaja zauzmu vidiljivo mesto i predstave se učesnicima Prvog međunarodnog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru.

Možemo da ponudimo sledeće sponzorske pakete sa cenama, ali svakako stojimo na raspolaganju za dalji dogovor i saradnju.

Da podsetimo, Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije je osnovana 2014. godine sa dugoročnom vizijom da privatni zdravstveni sektor bude integralni, funkcionalni deo sistema zdravstvene zaštite u Srbiji u najboljem interesu pacijenata, a trenutno okuplja najveći broj privatnih praksi i zdravstvenih ustanova iz redova bolnica, poliklinika, privatnih praksi, apoteka i laboratorija, sa teritorije cele Srbije. Članstvo Asocijacije broji preko 775 zdravstvenih ustanova i privatnih praksi.